TOSCANA DEN HAAG

TOSCANA DEN HAAG Echte lekkere pizza's en pasta's eet u alleen in Italië of pizzeria restaurant Toscana!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2578 beoordelingen
27 feb 2020 om 20:41 Was heerlijk !!!!
20 feb 2020 om 22:27 Excellent pizza!!
19 feb 2020 om 21:46 2 uur gewacht op een koude pizza.
16 feb 2020 om 10:30 We hebben 1 uur en 15 min op het eten gewacht Zal niet meer bestellen Ik vind de wachttijd te lang
12 feb 2020 om 15:14 1 Van de Beste Restaurants die ik heb ervaren :) Alles = ZO Vers & Yammy :D De Ossehaas met Pepersaus was Zo Lekker dat ik bijna huilde van geluk #Luxe #Favoriet
9 feb 2020 om 21:24 Delivery took an hour and a half but it was a stormy night. Pizza was delicious as were the garlic mushrooms. Pizza wasn’t too hot. Will definitely try ordering again to see if the delivery is quicker.
9 feb 2020 om 20:23 Pizza was niet lekker, rauw ingrediënten op een 4 stagioni. Smaak was ook niet lekker voor de andere pizzas
6 feb 2020 om 19:33 Lekker, maar bezorgtijd wel aan de lange kant. Maar zeker het wachten waard.
3 feb 2020 om 7:07 Heel slecht, ik hierover een klacht ingediend. - pizza was koud - toppings lagen naast de pizza alsof met de doos gegooid was - bezorger was niet bereid met de lift naar boven te komen
1 feb 2020 om 10:25 Gevraagd om hete pepers. Hadden ze de hele pizza bodem dusdanig heet gemaakt en onder gesmeerd met een hete saus dat de pizza niet te vreten was. Rechtstreeks de vuilnisbak in. Volgende keer pepers er naast leveren aub.
30 jan 2020 om 22:15 2 hours to get the order delivered. The tracking was giving wrong information (order delivered but it was not true). The restaurant did not contact me to explain/apology. I had to do it. Awful experience.
28 jan 2020 om 13:12 Super lekker super vers ruim belegd goed gebakken en warm bezorgd Helemaal top